Шукаю гарні онлайн-курси з малювання, бажано для початківців. Зараз просто безліч варіантів, і чесно кажучи, трохи важко обрати щось конкретне. Хочеться не просто малювати "по схемі", а по-справжньому розвинути свій стиль та навчитися основам, як композиція, колір і техніка. Може хтось уже проходив подібні курси і може щось порекомендувати? Щоб цікаво і не занадто складно.
Онлайн-курси з малювання
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-09-30 12:11:05
Твоє запитання дуже зрозуміле, бо я теж колись шукав щось подібне. Можу порадити художню онлайн-школу "Хамелеон" — це саме те, що тобі потрібно! У них є чудовий онлайн-курси з малювання , які підходять і для початківців, і для тих, хто хоче розвиватися далі. Курси включають різні техніки, від основ академічного малюнку до цифрової ілюстрації, і подають матеріал так, що навіть складні речі стають зрозумілими. Крім того, у них дуже зручна платформа для навчання і підтримка від викладачів, що дійсно допомагає у процесі освоєння нових навичок.
Поделиться32024-10-30 18:14:02
Когда я искала хорошее место , для моего ребенка , чтобы он мог посещать перед школой развивающие курсы. И больше всего мне понравился Детский развивающий центр «Кузя» , там очень хорошие воспитатели, которые могут найти подход к каждому ребенку. И там каждому понравится, условия в этом заведении очень хорошие , вы не пожалеете , что запишите туда ребенка.
Поделиться42024-11-09 23:29:58
Супер, запишу дитину